Tarieven en vergoedingen

Het telefonische kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten is gratis. We bespreken dan wat je klachten zijn en wat je hulpvraag is.

Tarieven

Een kennismakingsgesprek bij praktijk NiCoaching geeft jou de mogelijkheid om te ervaren of je bij mij de ruimte voelt om je verhaal te doen en het geeft mij de gelegenheid om te onderzoeken of ik je kan bieden wat je nodig hebt.  Vanuit mijn netwerk heb ik veel contact met andere professionals. Dat betekent dat als ik je geen passend aanbod kan doen, ik je advies kan geven welke collega je dit mogelijk wel kan bieden.
Na het telefonische kennismakingsgesprek plannen we een intakegesprek waarin we uitgebreider ingaan op je klachten en je hulpvraag. Tevens staat dit gesprek in het teken van wie jij bent als persoon en hoe jij je verhoudt tot je klachten en de wereld om je heen

*Bij afzegging binnen 24 uur of geen afzegging wordt een deel van de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Tarieven

Behandelconsult 
85,- Euro

EMDR sessie
95,- Euro

Een relatiegesprek in het kader van psychosociale therapie            100,- Euro

Behandelconsult 
€85,- 

Een relatiegesprek
in het kader van psychosociale therapie
€100,- 

Coaching

Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Coaching kan als onderdeel worden ingezet van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Overleg met je werkgever of dit tot de mogelijkheid zou kunnen behoren. Aan coaching zijn andere tarieven verbonden, hiervoor kan je bij mij een offerte opvragen.

logo bos 1

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg (NFG), vakgroep VPMW. Psychosociale therapie valt onder complementaire zorg en wordt (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket, afhankelijk van je verzekering. Je eigen risico wordt hierbij niet aangesproken.

Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Je ontvangt maandelijks de factuur die door jou voldaan dient te worden. Deze factuur kun je indienen bij je verzekering om zo de kosten te declareren. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van de factuur. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een overzicht van de verzekeraars vind je hier.

*Bij afzegging binnen 24 uur of geen afzegging wordt een deel van de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

You’re stuck, overwhelmed, and tired, and you need help finding your way forward.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken? Dat kan! Als je het fijner vindt om te bellen of te appen, mag dat natuurlijk ook. 

Praktijk NiCoaching

Inzicht en verandering

Praktijk locatie

Oude Diedenweg 22
6704 AD Wageningen

Contact

+316 25 10 86 71
info@nicoachingvoorjou.nl