EMDR-therapie in Utrecht

Ben je op zoek naar EMDR therapie in omgeving Utrecht? Dan ben je bij praktijk NICoaching aan het goede adres. Bij Praktijk NiCoaching in Wageningen, zijn we gespecialiseerd zijn in het bieden van EMDR-therapie voor het verwerken van traumatische ervaringen en het herstellen van emotioneel welzijn. Met mijn achtergrond als sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb ik gewerkt in verschillende facetten van de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in het vak. Ik ben gespecialiseerd in verschillende soorten behandelingen.

Ben je op zoek naar een EMDR-therapeut in omgeving Utrecht? Bij praktijk Nicoaching ben jij bij het juiste adres.
Als ervaren therapeut sta ik klaar om je te begeleiden op jouw weg naar herstel. Bij praktijk NiCoaching in Wageningen kun je terecht voor verschillende soorten psychologische problemen en ik werk met verschillende technieken en behandelvormen. Bij mijn praktijk bied ik ACT-therapie, dialectische gedragstherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP-therapie), systeemtherapie waaronder systemisch werken en EMDR therapie op mijn locatie in Wageningen.

Eye Movement Desensitization and Reprocessing nicoaching
Wat is EMDR behandeling bij Praktijk NiCoaching?
Bij Praktijk NiCoaching in Wageningen geloof ik in het bieden van een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en kunt werken aan jouw herstel en welzijn. EMDR-therapie is gericht op het verwerken van traumatische ervaringen, het verminderen van angst en helpt je bewust worden en hoe je negatieve patronen kunt veranderen. Naast EMDR-therapie bieden we ook andere vormen van therapie, zoals cognitieve gedragstherapie, coaching, mindfulness en relatietherapie.
j2onathan rados 732130 unsplash

EMDR therapie bij trauma

In een paar sessies van je trauma genezen. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar bij praktijk NiCoaching ervaren we dat het werkt. Met EMDR, oftewel Eye Movement Desensitization and Reprocessing, vervagen we de scherpte van de herinnering en de pijnlijke emoties en gedachtes die eraan gekoppeld zijn. Het trauma hoeft niet langer je toekomst in de greep te hebben, waardoor je het niet telkens opnieuw hoeft te beleven, maar echt achter je kunt laten
emdr therapie nicoachingvoorjou

EMDR therapie bij angsten

Veel mensen in Nederland ervaren angsten die hen belemmeren in het dagelijks leven. EMDR therapie kan ook effectief zijn bij de behandeling van verschillende soorten angsten, zoals sociale angst, paniekaanvallen, rijangst, vliegangst en andere specifieke angsten. Door de negatieve associaties met de angstige situaties te verminderen, helpt EMDR je om weer controle te krijgen over jouw gevoelens en gedachten.

Waar kan ik terecht voor EMDR-therapie in Utrecht?

Ben jij op zoek naar EMDR therapie in omgeving Utrecht? Praktijk NiCoaching biedt professionele EMDR therapie Arnhem. 
Als jij veel last hebt van jouw trauma’s en eraan denkt om te beginnen met EMDR therapie en jij in of rondom Arnhem woont is praktijk Nicoaching een goede optie voor jou. Ik ben een kleinschalige psychologiepraktijk die hulp biedt aan partners, gezinnen en (jong)volwassenen. 

Bij praktijk NiCoaching hanteer ik een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat je altijd werkt met maar 1 behandelaar, van het eerste tot het laatste gesprek. Ik zal samen met jou op een doelgerichte en effectieve werkwijze om de klachten te verminderen.

4
emdr therapie nicoachingvoorjou product

Twijfel je om EMDR therapie te volgen?

EMDR vermindert de psychische spanning gekoppeld aan traumatische ervaringen, waardoor het gemakkelijker wordt om eraan terug te denken zonder in oude emoties te vervallen. Het streven is naar herstel en emotionele bevrijding.

Contact opnemen 

Heb je vragen over EMDR-therapie in Utrechtof wil je meer informatie over onze therapieën? Neem dan gerust contact op. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor meer informatie of om direct contact met mij op te nemen. Telefonisch ben ik ook bereikbaar voor al jouw levensvragen. Samen kunnen we werken aan jouw herstel en welzijn.

Praktijk NiCoaching

Inzicht en verandering

Praktijk locatie

Oude Diedenweg 22
6704 AD Wageningen