Nicoaching Wageningen
Praktijk voor Psychosociale Therapie en Coaching

Tarieven en vergoedingen 

Tarieven

Het kennismakingsgesprek is gratis. We bespreken dan wat je klachten zijn en wat je hulpvraag is. Dit gesprek geeft jou de mogelijkheid om te ervaren of je bij mij de ruimte voelt om je verhaal te doen en het geeft mij de gelegenheid om te onderzoeken of ik je kan bieden wat je nodig hebt.  

Als blijkt dat we samen aan de slag kunnen, is inmiddels mijn ervaring dat we tijdens dit eerste gesprek meteen al dieper in gesprek gaan. In dat geval wordt het een consult. Indien het bij dit gesprek blijft, breng ik geen kosten in rekening.

Vanuit mijn netwerk heb ik veel contact met andere professionals. Dat betekent dat als ik je geen passend aanbod kan doen, ik je advies kan geven welke collega je dit mogelijk wel kan bieden.


De kosten per consult  (1 uur)  zijn 80 euro.

Voor een relatiegesprek (1,5 uur) reken ik 95 euro . 

Mocht je het prettig vinden dat ik bij je langskom voor een consult, dan is dat zeker bespreekbaar.


Vergoedingen

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg (NFG), vakgroep VPMW.

Psychosociale therapie valt onder complementaire zorg en wordt (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket, afhankelijk van je verzekering. Je eigen risico wordt hierbij niet aangesproken.

Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Je ontvangt maandelijks de factuur die door jou voldaan dient te worden. Deze factuur kun je indienen bij je verzekering om zo de kosten te declareren. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van de factuur.

Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een overzicht van de verzekeraars vind je hier.


*Bij afzegging binnen 24 uur of geen afzegging wordt een deel van de gereserveerde tijd in rekening gebracht, ongeacht de reden van verhindering.

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen