Nicoaching Wageningen
Praktijk voor Psychosociale Therapie en Coaching

Wie ben ik?

Ik ben Nicole van Nieuwenhuijsen (1977), getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen.


Sinds 2003 werk ik als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) waarvan ik 16 jaar in de gespecialiseerde GGZ heb gewerkt op verschillende locaties, variërend van klinische opname tot crisisdienst, jeugd en ambulant werk.


Sinds 2017 werk ik bij verschillende huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner (POH) GGZ. Hier bied ik de patiënten kortdurend ondersteuning en behandeling of verwijs ik door naar andere professionals. Door mijn werk als SPV en POH GGZ heb ik connecties met collega's in zowel de eerste als de tweede lijn en kan ik je, mocht ik je niet kunnen bieden wat je nodig hebt, advies geven waar je met je klachten wel terecht kan.


Naast mijn werk als praktijkondersteuner GGZ maak ik als sociaal psychiatrisch verpleegkundige deel uit van het behandelteam bij GGZ praktijk Barneveld.


Ik  ontdek graag samen met jou waar jouw kansen liggen voor een leven waarin je meer in contact bent met jezelf, zodat je het leven kan leiden zoals jij graag wilt! 


Mijn voltooide opleidingen:

- Hbo verpleegkunde

- Post hbo opleiding systemisch werken

- Verpleegkundige in de maatschappelijke gezondheidszorg (SPV)

- NLP Master Practitioner

- Dialectische gedragstherapie

- Een taal erbij; werken met poppetjes

- Ontwikkelingspsychologie en psychopathologie bij kinderen

- Oplossingsgericht coachen 
 
 
E-mailen
Bellen