Nicoaching Wageningen
Praktijk voor Psychosociale Therapie en Coaching

Wie ben ik?

Ik ben Nicole van Nieuwenhuijsen (1977), getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen.


Sinds mijn afstuderen in 2003 werk ik als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) waarvan ik 16 jaar in de gespecialiseerde GGZ heb gewerkt op verschillende locaties, variërend van klinische opname tot crisisdienst, jeugd en ambulante behandeling.


In 2017 besloot ik deels te gaan werken bij verschillende huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner (POH) GGZ. Daarnaast bleef ik ook werkzaam in de specialistische GGZ; team Persoonlijkheidsstoornissen bij Pro Persona Ede. In 2019 besloot ik volledig de overstap naar de huisartsenpraktijk te maken. 

Als POH GGZ bied ik de patiënten kortdurend ondersteuning en behandeling of verwijs ik door naar andere professionals. 

Naast mijn werk als praktijkondersteuner GGZ maak ik als sociaal psychiatrisch verpleegkundige deel uit van het specialistisch behandelteam bij GGZ praktijk Barneveld en GGZ Viviq.


In januari 2021 heb ik van mijn droom werkelijkheid gemaakt en ben ik een eigen praktijk begonnen voor psychosociale therapie en coaching. 

Ik vind het mooi dat ik kan bijdragen aan het herstel van cliënten en het doet me goed als ik cliënten zie groeien in hun proces.


Door mijn werk als SPV en POH GGZ heb ik connecties met collega's in zowel de eerste als de tweede lijn en kan ik je, mocht ik je niet kunnen bieden wat je nodig hebt, advies geven waar je met je klachten wel terecht kan. 


In mijn vrije tijd kan je me op zaterdagen vinden langs de lijn van het korfbalveld. Mijn man en ik waren allebei korfballers (hij ietsje beter dan ik, dat geef ik toe) en we hebben onze korfbalgenen doorgegeven aan onze jongste dochter die nu ook fanatiek in het veld staat. Ik hou van gezelligheid en van mensen om me heen, maar kan ook genieten van  lekker thuis zijn en spelletjes spelen met mijn gezin. Ik hoor vaak dat mensen mij betrokken, grappig, serieus en verbindend vinden. 


Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en ontdek graag samen met jou waar jouw kansen liggen voor een leven waarin je meer in contact bent met jezelf, zodat je het leven kan leiden zoals jij graag wilt! Mijn voltooide opleidingen/trainingen:

- Hbo verpleegkunde

- Post hbo opleiding systemisch werken

- Verpleegkundige in de maatschappelijke gezondheidszorg (SPV)

- Internationaal gecertificeerd NLP coach

- Dialectische gedragstherapie

- Een taal erbij; werken met poppetjes

- Ontwikkelingspsychologie en psychopathologie bij kinderen

- Oplossingsgericht coachen

- ACT

- EMDR practitioner 
 
 
E-mailen
Bellen