Praktijk voor Psychosociale Therapie en Coaching 
 

Recensies

Mevrouw M, 42 jaar:

'Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik Nicole leerde kennen. 
Ik kwam haar toevallig tegen door een reactie die iemand had gegeven op Facebook. 
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen om de situatie waar ik in zat (burn-out), te accepteren. Maar vooral om de regie over mijn eigen leven weer terug te krijgen. 
Waar ik normaal altijd de controle over had was ik deze nu volledig kwijt. Mijn gedachten gingen met me aan de haal en energie was ver te zoeken. Ik zat voor mijn gevoel gevangen in mijn eigen gedachten, voelde me enorm kwetsbaar en wankel in het leven staan. 

Nicole ging deze uitdaging met me aan en gaf me de regie weer terug. In het begin had ik haar zo hard nodig, maar naarmate we meer gesprekken hadden voelde ik dat ik het weer steeds meer zelf kon. Het is zo fijn om te merken dat iemand je de ondersteuning geeft maar juist ook het gevoel geeft dat je het vooral zelf doet. 
Ik ben echt onwijs dankbaar dat ik Nicole op het juiste moment ben tegen gekomen. Dat zij mij in mijn eigen kracht heeft terug gezet en dat ik weer de regisseur kan zijn!'


Meneer P, 27 jaar:

'Ik ben heel erg geholpen door mijn bezoek aan Nicole. Toen ik voor het eerst bij Nicole kwam, merkte ik dat ik moeite had om te praten over waar ik mee zat. Nu merk ik dat het me veel gemakkelijker af gaat. Dit heeft mij enorm geholpen in oplossen van het probleem waar ik mee zat.'.